Fittderma

bőrgyógyászati és orvosetésztétikai centrum

Arctisztítás

Hydra Beauty II.

A Hydra Beauty 2 egy komplex bőrtisztító és ápoló kezelés.
Tartalmazza az AquaClean technológiát, ezáltal vízsugárral (hidrogén terápia), majd tejsavval , gyenge gyümölcssavakkal és 0,5 % szalicilsavval fellazítja az elhalt hámsejteket és a megfelelő kezelőfejekkel vákuummal eltávolítja a miteszereket. Ez egy kíméletes de mély hidrodermabrázió. A használt gyenge savak nem okoznak depigmentációt, évszaktól függetlenül alkalmazhatók.

Hydra Beauty 2 felhasználási területei

bőrtisztítás, pórustisztítás, elhalt hámsejtek, komedók és bőrparaziták eltávolítása, bőrlégzés és vérkeringés fokozása, bőrtextúra javítása, hámlasztó kezelések (mikrodermabrázió), hatóanyagbevitel

 1. Mélytisztítás
  alaposan kitisztítja a pórusokat, eltávolítva a szennyeződéseket és az elhalt bőrsejteket. A bőr felfrissül, keringése is javul, csökkennek a gyulladások és a pattanások.
 2. Mély hidratálás
  A kezelés mélyen hidratálja a bőrt, visszaadva annak ragyogását és egészséges megjelenését. Kiváló fakó bőrszín esetén.
 3. Ráncok és finom vonalak csökkentése
  A kezelés célja, hogy csökkentse a mimikai ráncokat, a vérkeringés fokozásával javítja a bőrtónust és textúrát.
 4. Pigmentáció csökkentése
  A kezelés hatékonyan halványítja a bőrön lévő foltokat és egyenetlen színű területeket, mely lényeges esztétikai előnnyel jár anélkül, hogy fényérzékenyítene.
 5. Bőr élettel teli megjelenése
  A kezelés után a bőr gyakran ragyogóbbnak és fiatalosabbnak tűnik, köszönhetően a kezelésben részt vevő antioxidánsoknak és tápanyagoknak.

Kiegészítő, évszaktól és a bőr aktuális állapotától függően alkalmazható kezelések

ELEKTROPORÁCIÓ

tű nélküli (noninvazív) mezoterápiás kezelés

A elektroporációs kezelőfej LED fénterápiával egészül ki. Elektroporáció során mikroáramok segítségével ideiglenes csatornák nyílnak meg a bőrsejtek között, ami lehetővé teszi a hatóanyagok behatolását a mélyebb bőrrétegekbe. A LED kék fénye az akné kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

Maszkos elektroporáció: speciális hatóanyagok egyenletes bejuttatását teszi lehetővé. A bőrtisztítás után, a tű nélküli mezoterápis ideális módszere.

MICRODERMABRÁZIÓ

a gyémántfejes, vákuummal kombinált kezelőfejet alkalmazzuk a tökéletes minőségű hámlasztáshoz, bőrtisztításhoz. A gyémántfejes mikrodermabráziós kezelőfej mechanikusan távolítja el az elhalt, illetve a lehámlasztott hámsejteket a bőr felső rétegéről. A vákuum amellett, hogy felszívja az eltávolított hámsejteket, serkenti a terület vérkeringését, bőrfiatalító hatású.

VIBRÁCIÓS kezelések

Az arcmasszázshoz hasonlóan élénkítik a vérkeringést, segítik a megtisztított bőrbe a hatóanyagok bejutását. Két fő típusa van:

 • Aktív szenes tisztítás. A speciális krém és az aktív szenet tartalmazó korong alakú kezelőfejjel a bőr mélyebb rétegei is alaposan tisztíthatóak, a bőr simább, bársonyosabb lesz. Nem fényérzékenyít !
 • Vibrációs kezelés mezoterápiás maszkkal. Elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek ellenjavallt az elektroporáció. Ezzel a módszerrel az alaposan megtisztított bőrbe bevihetőek a hatóanyagok. Kellemes , kényeztető befejezése egy hosszabb, bőrfiatalító kezelésnek.

Előnyök

Nincs felépülési idő
A kezelés nem invazív, ami azt jelenti, hogy nincs gyógyulási idő, az eredmények azonnal láthatók, a kezelés után folytatható a napi tevékenység.

Nem fényérzékenyít
A gyémántfejes microdermabrázió kivételével valamennyi évszakban elvégezhető hatékony bőrtisztító és bőrfiatalító eljárás.

Testreszabhatóság
A kezelés testreszabható az egyéni bőrápolási igényekhez és a bőrtípushoz, életkorhoz és a bőr aktuális állapotához igazítható.

Testkezelésre is alkalmas
Vannak a hát, dekoltázs, vállak kezelésére is használható kezelő fejek, így az arc kezelése kiegészülhet a nyak és dekoltázs vagy a vállak, felkarok tisztításával, kezelésével.

ELLENJAVALLATOK

 • terhesség, szoptatás
 • epilepszia
 • aktív daganatos vagy autoimmun betegség
 • heveny gyulladásos (lázas) betegség
 • herpes vírus fertőzés az ajkakon vagy más testrészen
 • keloid-hajlam (relatív, egyedileg mérlegeljük)
 • fertőzések a kezelni kívánt területen.
 • elektroporáció esetén: bármely beépített elektromos/digitális eszköz (pace maker, inzulin pumpa, stb )